Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 81 m2 Biskupcova, Praha

Prodej bytu 3+kk 81 m2 Biskupcova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Tak trochu soukromý ráj na Žižkově vytvořila paní majitelka z tohoto bytu, který pod jejíma rukama prošel velice povedenou rekonstrukcí. Ze starého bytu plného chodeb a dveří vytvořila otevřený prostor odpovídající současným nárokům na bydlení. Obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem je samozřejmostí. Dvě neobvykle prostorné ložnice jsou obrovskou výhodou tohoto bytu. A z koupelny se stala příjemná a luxusní relaxační zóna.
Bonusem jsou úložné prostory. Přímo v bytě je velkorysá komora, ve které lze instalovat i pračku se sušičkou. Další věci uskladníte ve sklepě.
Byt je sice ve zvýšeném přízemí, ale rozhodně se nebojte, že by Vám někdo koukal do oken, na to jsou až příliš vysoko.
Přece jen ještě pár výhod tenhle byt má. V zimě je v něm krásné teplo a v létě naopak chladno. Žádnou klimatizaci nepotřebujete a s radostí se domů přijdete zchladit. Navíc je krásně tichý díky novým plastovým oknům. A tím, že jsou okna na obou stranách bytu, můžete si krásně pustit dovnitř i to letní vedro, když náhodou budete chtít.
Poloha bytu je vynikající, všude blízko. Na tramvaj dojdete snad za dvě minuty, v okolí je neskutečná spousta obchůdků, restaurací a barů. O školách, lékařích a všech dalších institucích nemluvě. Na Václaváku jste za 15 minut. Žižkov je dnes krásnou rezidenční částí města, kde si každý najde to, co ho baví. A tenhle byt se může stát parádní základnou.

A ještě navíc, díky spolupráci s našimi finančními poradci, a tedy vynikajícím podmínkám u finančních institucí, se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky