Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 80 m2 Sokolovská, Plzeň

Prodej bytu 3+kk 80 m2 Sokolovská, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte útulný, příjemný a světlý byt s jedinečnou atmosférou? Nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví ve výhradním zastoupení. Tento byt si zamilujete a po prohlídce se Vám z něj možná ani nebude chtít odejít :-) Jedná se o byt 3+kk v osobním vlastnictví v nízkém panelovém domě, ve 4. patře bez výtahu.
Byt disponuje chodbou, ve které je samostatné WC. Po levé straně je vkusná, prostorově velkoryse řešená koupelna s vanou i oknem na sever. Srdcem bytu je příjemný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka má místo na vestavěnou myčku, její součástí je také indukční deska a elektrická trouba. Z obývacího pokoje vedou dveře jak do ložnice, tak i do pracovny (dětského pokoje). Z obývacího pokoje vyjdete i na prostornou lodžii, kde můžete relaxovat a díky jejímu situování pozorovat nejen hřiště a park, ale i východy Slunce. Celý byt je po rekonstrukci z r. 2014, má plastová okna a plovoucí podlahy. V některých oknech jsou i žaluzie. Byt je příjemně dispozičně řešen. Praktickým a velikým bonusem tohoto bytu je rozhodně garáž (její ideální polovina), která je hned v přízemí domu! Ušetříte tedy čas, energii a peníze - auto, motorku i kolo máte možnost zaparkovat přímo v domě. Byt se prodává nezařízený. Náleží k němu i sklep. V blízkosti domu je prakticky vše, na co si jen vzpomenete. Veškerá občanská vybavenost - ZŠ, MŠ, Gymnázium, ZUŠ, několik dětských hřišť, pro sportovce např. fitness, plavecké bazény krytý i venkovní, hřiště pro kolečkové brusle. Co se týče nakupování, v docházkové vzdálenosti je LIDL, ALBERT, blízko je také Globus. Benzínka MOL hned za rohem. V dosahu 5 km je také Dino park, ZOO a Botanická zahrada. Kulturní a jiné vyžití je v centru města, které je vzdáleno 10 minut jízdy autem. Použít můžete také tramvaj č.1 a č.4 - zastávka je 400 metrů od domu. Pokud máte rádi přírodu, vypravíte se k nedalekému rybníku, nebo se projdete do lesa. Těším se na naše setkání na prohlídce!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky