Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 76 m2 Václavská, Chrudim

Prodej bytu 3+kk 76 m2 Václavská, Chrudim

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Představte si, že bydlíte v Chrudimi v moderním bytě v žádané lokalitě v blízkosti zdravotnických služeb, školek a škol. Ve městě s rozmanitou kulturou a sportovním vyžitím, kousek od obchodních zón i od historického centra, a přitom jste napojeni na přírodu. Procházka, nebo cyklovýlet začíná kousek od vchodu do domu. Les je na dosah a západ slunce můžete denně pozorovat z velké prosklené lodžie. Paprsky východního slunce vás naopak budou probouzet.

Všechny tyto možnosti vám otevírá tento prostorný, teplý a slunný byt 3 + kk ve třetím podlaží cihlového bytového domu s výhledem do kraje a s výtahem. Už letos v červenci můžete zabydlet každý z jeho 76 metrů čtverečných (+ 8 metrů lodžie) užitné plochy. Oceníte šikovné dispozice pro moderní bydlení, kdy kuchyňské zázemí těsně navazuje na obývací pokoj a lodžii, a přitom je "schované". Ložnice a dětský pokoj (nebo vaše pracovna) jsou vzdálené přes délku chodby od kuchyňského ruchu či zvuku televize. V koupelně se po náročném dni můžete "naložit" do vany. WC je zvlášť a z chodby bytu je přístupná i malá komora pro cokoliv. Podlahy jsou plovoucí a zárubně dveří jsou obložkové. Dům byl postaven v roce 2010 a dosavadní majitelka se o byt velmi citlivě stará.

Přilehlému sídlišti bytových domů Na Špici dal ráz brněnský architekt Zdeněk Kozub a zástavba tvoří jeden ucelený harmonický celek s velmi dobrým napojením na dopravní obslužnost a možnosti rychlých nákupů přímo v místě. Uprostřed vnitrobloku domů je zasazena klidová zóna se zelení a možnostmi amatérského sportování. To umožňuje čtvrthektarový parčík, univerzální hřiště pro volnočasové aktivity a hřiště pro děti. Zástavba se prolíná s přírodou, napojení na cyklostezky a procházkové okruhy je zřejmé.

Chytněte takovou příležitost. Máte ji nyní v královském městě Chrudim s hlubokým otiskem historie, bohatou kulturou a možnostmi studia a zaměstnání. Rychle dostupné jsou blízké Pardubice i Hradec Králové. Během 25 minut se autem dostanete na nájezd na dálnici D 11 do Prahy u Opatovic nad Labem, nebo nájezd na dobudovávanou D 35 směrem na Moravu.

Ani za výlety nemusíte vyjíždět daleko. Jako stvořená je pro ně blízká chráněná krajinná oblast Železné hory a turisticky oblíbená je i rezervace Lichnice-Kaňkovy hory s rozsáhlými lesy. Na výletech se můžete osvěžit v chladné vodě řek Chrudimka a Doubrava. Zvláště oblíbeným místem pro rodinná putování jsou mnohé naučné stezky a cyklostezky, mezi nimi i Keltská stezka v archeoparku Nasavrky.
No a v létě se pravděpodobně budete jezdit koupat i na přehradní nádrž Seč na Chrudimce.

Pokud změníte jen ulici, nebo se přistěhujete z jiného města či kraje a spojíte s touto adresou svůj další život, nudit se tady rozhodně nebudete.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Těším se na zájemce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky