Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 76 m2 Růžová, Velká Bíteš

Prodej bytu 3+kk 76 m2 Růžová, Velká Bíteš

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Unikátní projekt Viladomu se připravuje do prodeje v těsné blízkosti centra města Velké Bíteš. Viladům se skládá ze tří samostatných bytů, které jsou mimořádně prostorné, každý z nich se pyšní vlastním unikátním designem a prodávají se jako samostatné bytové jednotky.

Exkluzivně k prodeji Vám nabízíme byt 3+kk s vlastní soukromou terasou a balkonem.

Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží a skládá se z předsíně (5 m²), dvou ložnic (20 m²), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (21 m²), koupelny (6 m²) a samostatné toalety.

Předností tohoto bytu je vlastní soukromá terasa (29 m2), která přímo vybízí k letnímu grilování a posezení s rodinou a přáteli. Terasa je přístupná rovnou z obývacího pokoje. Mezi vámi a vaším venkovním prostorem tak není téměř žádná bariéra. Dveřmi jedné z ložnic se rovněž dostanete na balkon (7 m2), který vám nejen zajistí přísun čerstvého vzduchu, ale místnost hezky prosvětluje.

Nový majitel se také může těšit na kuchyňskou linku značky INFINI, která je spolu s vestavenými spotřebiči značky Electrolux (lednice, myčka, digestoř, trouba, mikrovlnná trouba, varná indukční deska) v ceně bytu. Pokud si budete přát kuchyň vybavit individuálně, je možné se na takovém postupu předem domluvit. V tomto případě dostane kupující slevu 100 000 Kč, kterou lze uplatnit u dodavatele kuchyňské linky.

Všechny byty v tomto projektu disponují malým úložným prostorem v přízemí. Byty jsou připojeny na veškeré inženýrské sítě. Nechybí ani energetická měřidla a média. Vytápění a ohřev teplé vody v bytech je řešeno samostatným kombinovaným plynovým kotlem

K prodeji je jako samostatný objekt nabízena garáž o celkové ploše 20 m2, která bude přístupná ze vstupní chodby bytu. Cena garáže je 500 000 KČ.

Cílem tohoto projektu je vytvořit pohodové komunitní bydlení s vysokým standardem vybavení, prostor i detailů. Důležitá je pro nás také individualita každého majitele, proto pří zařizování bytu nabízíme možnosti vlastního tvůrčího designu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky