Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 76 m2 Na spojce, Praha Vršovice

Prodej bytu 3+kk 76 m2 Na spojce, Praha Vršovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V pražských Vršovicích se na 70 metrech čtverečních (+ 6 m2 sklep) nachází doslova hřiště pro šikovného člověka s fantazií. Byt před rekonstrukcí čeká na svého nového majitele, který mu vtiskne novou podobu.

Aktuálně se byt sestává ze tří místností o rozměrech 19, 18 a 17 m² s orientací oken na jihovýchod do ulice Na Spojce a na severovýchod do ulice Orelská. Dále se v bytě nachází koupelna, toaleta a dvě komory společné výměře 3,5 m². V suterénu domu se nachází sklep o ploše 6 m².

V domě je zaveden plyn, byt je vytápěn radiátory z domovního plynového kotle. Plyn v bytě slouží pouze k napájení plynového sporáku a má vlastní měřák. V rámci bytu je plynové potrubí uděláno nově, je měděné, nicméně je třeba jej upravit a zasekat do zdi - aktuální vedení je přiznané kolem zdi.

Na podlaze obytných prostor bytu jsou parkety, vhodné ke zbroušení a přelakování.

Byt umožňuje vzhledem k umístění nosné zdi zajímavé možnosti změny dispozice a je vhodný i na investiční rekonstrukci s následným prodejem. Vzhledem k umístění domu ve velmi žádané části Vršovic se bude jednat o investici se zaručenou návratností.

Byt je v družstevním vlastnictví, neplatíte tedy daň z nabytí ve výši 4%. Hypotéku je na něj možné čerpat pouze za podmínky zástavy jiné nemovitosti. Převod do OV není v dohledné době plánován. Anuita je kompletně splacena.

V přízemí domu se nachází komerčně pronajímané obchodní prostory, zisk z pronájmu nahrazuje příspěvek do fondu oprav, jedná se tedy o velmi ekonomickou nemovitost. Provozní náklady bytu jsou momentálně ve výši 2.660,- Kč měsíčně.

Pokud vás tento byt zaujal, neváhejte se na mne obrátit, rád Vám jej ukáži osobně.

Martin Lípa

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky