Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 76 m2 Bělská, Police nad Metují Velká Ledhuje

Prodej bytu 3+kk 76 m2 Bělská, Police nad Metují Velká Ledhuje

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte prostorné bydlení v klidné části Police nad Metují, pak jsou tyto řádky určené přímo Vám.

Představuji Vám velmi pěkný byt na okraji města, který Vám díky rozsáhlé rekonstrukci, zajistí klidné a příjemné bydlení. Z původní dispozice 3+1, nyní 3+kk, uvítáte prostorný obývací pokoj s volným přístupem do kuchyně. Na co se vlastně můžete těšit? Na byt o užitné ploše 76m2. Tento byt je umístěn v 1.nadzemním podlaží a prošel v posledních letech rekonstrukcemi (nová elektřina, voda, odpady, snížené stropy, podlahy, okna, koupelna, bojler, WC, kuchyňská linka se spotřebiči, atd..). Příjemným bonusem je prostorný sklep + jedna kóje a 2 parkovací stání u domu. Škola, školka, obchod v dosahu 10 -15 minut chůze. K dispozici v domě je také společný vnitřní prostor na kola. Vytápění je centrální plynové (kotelna ve sklepě).

V případě zájmu Vás velmi rád bytem provedu. Díky našim finančním specialistům, je možnost využití financování přímo na míru za bezkonkurenčních podmínek. Bude se na Vás těšit makléř Václav Jančík

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky