Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 76 m2, Praha Čakovice

Prodej bytu 3+kk 76 m2, Praha Čakovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Sníte o moderním bytě v klidné části Prahy 9? Hledáte bydlení bez zbytečných úprav a nemůžete nic najít? Možná právě Vás osloví tento cihlový dům, který prošel rekonstrukcí (střecha, zateplení ze tří stran, fasáda na celém domě, plastová okna ). Teď bych Vám ráda nabídla byt (původně 3+1), který po celkové rekonstrukci byl změněn na světlý, vzdušný a prostorný byt 3+kk s podlahovou plochou 76 m² v 1 NP čtyřpodlažního domu. Byt prošel před 4 lety kompletní rekonstrukcí, elektřina, nové vnitřní omítky, voda vedena v plastu. Byt je vybaven moderními a kvalitními materiály-dřevěné podlahy, (obývací pokoj, jídelna). V celém bytě jsou na oknech elektrické venkovní rolety, které Vám navodí ničím nerušený spánek a pocit bezpečí. Pocit bezpečí Vám zaručí nadále bezpečnostní dveře + alarm značky Jablotron. Po vstupu do bytu se nachází chodba s vestavěnou šatní skříní a vestavěnou skříní na boty, šikovně řešené prostory pro úschovu všeho, co budete potřebovat. Obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem je situován na západní stranu. Prostorná kuchyň Elnar je vyrobena na míru s vestavnými spotřebiči značky Gorenje, kuchyň disponuje skleněnými obklady, které jsou velice oblíbeným trendem poslední doby. Kuchyň má samostatný špajz (cca 3 m² ), design kuchyňského koutu s kamennou deskou, dělící kuchyň s obývacím pokojem, vytváří příjemný kontakt s rodinou. V obývacím pokoji a kuchyní je možné využít dálkové osvětlení lustrů. Byt dále disponuje 2 světlými pokoji (1 pokoj cca 15 m², 2 pokoj cca 16 m²), pokoje jsou orientovány na východní stranu. Koupelna je vybavena masážní vanou, prostorným sprchovým koutem, umyvadlem, to vše moderně doplňují kvalitní baterie značky Grohe. Samostatné WC + bidetové prkénko značky Roca.)
SVJ není zatíženo úvěrem.
Parkovat lze přímo před domem, parkování je bez zón.
V docházkové vzdálenosti je plná občanská vybavenost (školky, ZŠ , soukromá Škola Livingston, pošta, obchody, lékař, lékárna, restaurace)
OC Čakovice 1,7 km, OC Letňany 3 km,

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky