Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 75 m2 Čajkovského, Jihlava

Prodej bytu 3+kk 75 m2 Čajkovského, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte-li příjemné bydlení, kde najdete trochu historie šmrncnuté trochou současnosti, zbystřete pozornost. Dostává se Vám do rukou novinka v těsné blízkosti historického centra Jihlavy. V prvním patře historického domu čeká na své nové majitele poměrně velký byt dispozičně pojatý aktuálně jako 3+kk.
Vstup do bytu vede přes velkou předsíň, ze které je dále vstup do kuchyně a do koupelny. Za dalšími dveřmi v předsíni objevíte docela velkou komoru. Velikost kuchyně umožnila stávajícím majitelům využít prostor nejen pro jídelní stůl, ale také vytvořit dostatek místa pro odpočinkovou zónu - pohovku a televizi. Z fotografií je poměrně dobře patrná velikost všech místností. Do druhé místnosti je vstup z kuchyně, do třetího pokoje je přístup z tohoto druhého anebo rovnou z chodby domu.
Historie, zmíněná v úvodu popisu, se prezentuje zejména dřevěnou podlahou v kuchyni, parketami v pokojích a vysokými stropy, ta současnost zase novými okny a plynovým topením. Je zde samozřejmě prostor pro řadu vylepšení, ale záleží na úhlu pohledu budoucích majitelů. Rozhodně tento byt skrývá významný potenciál a stojí za to jej vidět.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky