Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 74 m2 Rožkova, Pardubice Zelené Předměstí

Prodej bytu 3+kk 74 m2 Rožkova, Pardubice Zelené Předměstí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Mám tu pro Vás jedinoučnou nabídku bytu v ulici Rožkova.
Jedná se čerstvě zrekonstruovanou nemovitost v nadstandardu.
Pojďme se nejdřív podívat na celý dům:
Jde o třípodlažní dům - jeden byt v každém patře. Dům je zateplený 15 cm vrstvou polystyrenu. Samozřejmotí nové vchodové dveře a plastová okna - trojskla. Za vchodovými dveřmi najdete bývalý průjezd na zahradu - ten bude nyní sloužit jako průchod, případně místo pro kola, kočárky, apod. Pokud nebude spoluvlastníky určeno jinak. Na průchod navazuje schodiště spojující jednotlivá patra, respektive byty, a také vstup do vnitrobloku - na zahradu. Na zahradě bude mít každý vlastník bytu podíl 1/3 - bude mu náležet asi 58 m2 zahrádky. Na dvoře zároveň stojí bývalá garáž, dnes předpokládané využití na zahradní techniku, nábytek, případně opět kola, kočárky. V suterénu domu je prostor pro společný plynový kotel a bojler na 300 litrů.

Nyní si povíme něco o bytě:
Tento byt leží ve druhém nadzemním podlaží neboli v prvním patře. Tento byt disponuje podlahovou plochou 74 m2. Součástí bytu je balkon do vnitrobloku. Obývací pokoj s kuchyní a jeden pokoj jsou s okny do ulice na Západ. Poslední pokoj je na východ do vnitrobloku. Koupelna a WC budou keramické obklady i dlažba. V koupelně naleznete zděný sprchový kout s odtokovým žlábkem a umyvadlo. Wc je samostané. Velkou výhodou je komora v bytě (2 m2) a sklep v suterénu ( přibližně 12 m2). A co byste řekli na podlahové topení? Že by se Vám to líbilo? Mysleli jsme si to, a proto tu na Vás čeká. V místnostech naleznete termostaty na regulaci teploty. Podlahy budou vinylové - 2 cm, zátěžové, a jsou připravené téměř na cokoli.

Doporučuji si pro více informací zavolat a pak samozřejmě navštívit nemovitost. První prohlídky budou probíhat od 23.3. K nastěhování by mohlo docházet od 4/2020.

Budu se na Vás těšit. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky