Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 74 m2 Hořelické náměstí, Rudná

Prodej bytu 3+kk 74 m2 Hořelické náměstí, Rudná

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

S radostí pouštím do prodeje byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk v Rudné u Prahy. Ať už hledáte nemovitost k investici nebo na pohodlné bydlení, tak Vás určitě zaujme tento inzerát.

Jedná se o bytovou jednotku s výměrou 74 m² v prvním nadzemním podlaží, ke které náleží balkón o velikosti 6 m² a sklep 1 m². Interiér byl pečlivě zařízen se smyslem pro detail. Prostorná kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou, všemi potřebnými spotřebiči a barovým stolem. Obývací pokoj je šikovně odloučen od chodby, což perfektně řeší obývací část bytu. Dalšími místnostmi jsou ložnice a dětský pokoj. Bytová jednotka disponuje oddělenou koupelnou od toalety.

K domu náleží soukromá zahrada s pískovištěm, kterou ocení především Vaše děti. Dospělí jistě ocení jedno vyhrazené parkovací stání, přímo před domem, které je zahrnuto v ceně bytu.

Objekt leží ve velmi klidném prostředí. V bezprostřední blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost. V jeho okolí naleznete také rozsáhlé sportovní vyžití v podobě tenisových kurtů, které jsou v zimě kryté, nebo beach volejbalové hřiště a spoustu jiných.

Výtečná dostupnost do hlavního města Prahy je v tomto případě samozřejmostí. Vlakové spojení trvající 15 minut do centra nebo autobusová doprava navazující na stanici metra B ve Zličíně. Vozidlem jste v metropoli do deseti minut.

Tato vynikající lokalita nabízí vše potřebné pro pohodlné městské bydlení, a proto Vás srdečně zvu na prohlídku. Novým majitelům zajistíme optimální podmínky financování koupě.

Na setkání s Vámi se těší Tomáš Menšík.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky