Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 74 m2 Havířská, Nýřany

Prodej bytu 3+kk 74 m2 Havířská, Nýřany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji krásný moderně rekonstruovaný byt o podlahové ploše 68m2 a dispozici 3+KK s lodžií, který se nachází v 7.podlaží panelového domu v Nýřanech, Havířské ulici. Byt je tvořen obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem, dvěmi pokoji se samostanými vstupy z předsíně, koupelnou a prostornou předsíní, náleží k němu také sklep. V loňském roce byla v bytě dokončena nadstandardní kompletní a velmi zdařilá rekonstrukce, v rámci které proběhla výměna veškerých rozvodů, nové omítky, zcela předěláno bylo také celé jádro, výměna dvěří, osazena byla nová kuchyňská linka s myčkou nádobí, varnou deskou a elektricko troubou, v celém bytě je kamínková litá podlaha Piedra, plastová okna jsou osazeny vnitřními žaluziemi, v ložnici jsou navíc elektrické venkovní žaluzie, do obývacího pokoje a ložnice byla instalována klimatizace. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn centrálně dálkově, samozřejmostí je zavedený internet.
Byt zůstává v rámci ceny kompletně vybavený takřka novým nábytkem (kuchyňská linka vč. spotřebičů, lednice, stůl se židlemi, sedací souprava, obýváková stěna, postel, skříně v ložnici a předsíni, pračka). K nastěhování je ihned.
Dům má nový výtah a proběhlo zateplení střechy a bočních stěn domu.
V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, MŠ 600m, ZŠ 600m, dětské hřiště za domem, v okolí několik obchodů i větších supermarketů, autobusová zastávka 300m (směr Plzeň, Praha a další), vlaková stanice Nýřany 600m.
Financování koupě prostřednictvím úvěru Vám za nejlepších podmínek na trhu zajistí náš finanční poradce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky