Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 72 m2 Volmanova, Čelákovice

Prodej bytu 3+kk 72 m2 Volmanova, Čelákovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte byt ideální pro rodinný život s moderním dispozičním řešením 3+kk? Pak právě pro vás mám tuto jedinečnou nabídku. Prostorný byt disponující dvěma neprůchozími pokoji vás mile překvapí krásnou atmosférou klidného prostředí, které je dokresleno rekreačním parkem a zástavbou rodinných domů, jež podtrhují místo pro ničím nerušený život.
Byt 3+kk o výměře 72 m² ve 3NP cihlového domu skýtá několik výhod mezi něž patří: prostorná koupelna se sprchovým koutem i vanou pro příjemný relax po náročném pracovním dni, velmi vhodně umístěné posuvné dveře oddělující prostor chodby od kuchyňského koutu s obývací místností, oddělená toaleta a v neposlední řadě technická místnost, kde se nachází dostatek místa nejen pro pračku se sušičkou, ale i pro náčiní na úklid nebo věci, které člověk tak často nevyužije. V komoře na úklid naleznete i vlastní plynový kotel, díky kterému jsou režijní náklady pouze ve vašem scénáři. Nespornou výhodou je elektrické podlahové topení v kuchyňském koutě a koupelně, takže vám po ránu při pití kávy nebo ranních rituálech před zrcadlem jistě nebude chladno na nohy. Součástí ložnice je prostorná vestavěná skříň. Nerušený spánek při otevřeném okně v parních letních nocích vám zajistí síťka proti hmyzu. Samozřejmostí je prostorný balkón s výhledem do okolí rodinných domů. Skvělou občanskou vybavenost zajišťují supermarkety Tesco, Penny, Billa, školy, školky, ZUŠ a třeba i bazén, to vše naleznete od vašeho budoucího bydliště v docházkové vzdálenosti deseti minut. K rekreaci, běhu či sportu všeobecně je více než dostačují přírodní park Čelákovice nebo workoutové a dětské hřiště v bezprostřední blízkosti domu. Výborná je dopravní dostupnost do Prahy, kterou zajišťuje zejména vlakové spojení do Vysočan, kam se v pohodlí dopravíte do dvaceti minut. V okolí je zkrátka vše, co byste chtěli mít na dosah ruky. Neváhejte a přijďte se o jedinečné atmosféře klidného bydlení přesvědčit na vlastní oči. Na setkání s vámi se těší Ladislav Stránský.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky