Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 72 m2 Kopečná, Brno Staré Brno

Prodej bytu 3+kk 72 m2 Kopečná, Brno Staré Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Přejete si bydlet v centru Brna a mít vše v docházkové vzdálenosti? Líbí se Vám světlé a otevřené prostory, kde byste mohli trávit společný čas s rodinou a přáteli?

Tento komfort Vám nabízí novostavba krásného vzdušného bytu 3+kk (72 m2) s balkonem na ulici Kopečná v Brně, Staré Brno. Tato výjimečně klidná lokalita se nachází v centru veškerého kulturního dění, vyniká skvělou občanskou vybaveností i dopravní dostupností do 10 min chůze, bezespornou výhodou je právě blízkost dopravních uzlů na Hlavním nádraží a Mendlově náměstí, večer si můžete zpříjemnit procházkou na Petrov či Zelný trh.

Byt Vás na první pohled osloví svojí světlostí, čistým designem i kvalitním provedením. Jeho dominantu tvoří prostorný kuchyňský kout s jídelnou a obývacím pokojem navazující na balkon, kde můžete povečeřet při západu slunce u sklenky vína. Luxusní kuchyně byla vyhotovena na míru a je vybavena vestavěnými spotřebiči zn. Bosch a Elektrolux (vestavěná myčka, indukční varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř). Oba pokoje jsou neprůchozí (10 a 12,5 m2) a orientovány na sevorovýchod. Dostatek úložného místa nabízí praktická komora a sklep.

Tento byt Vám může posloužit jak k pohodlnému bydlení, tak i na investici, to oceníte především díky nízkým nákladům na jeho provoz, proto neváhejte a přijměte mé pozvání na prohlídku.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky