Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 71 m2 Tovární, Beroun

Prodej bytu 3+kk 71 m2 Tovární, Beroun

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji tento světlý a prostorný byt 3+kk v zatepleném panelovém domě.

Byt najdete v 9. podlaží, kam se dostanete výtahem a k dispozici jsou rovnou dva, jeden menší a druhý velký, kterým vyvezete do bytu cokoliv, třeba sedačku. Velikost činí 71 m² a náleží k němu lodžie a sklep. Parkovat můžete na vyhrazeném parkovišti přímo před domem. Při vstoupení do bytu vejdete do útulné předsíně, kde jsou vestavěné skříně. Vpravo je vstup do prostorného obývacího pokoje s prakticky vybaveným kuchyňským koutem a dále vstup na lodžii s krásným výhledem na město. Tento nádherný výhled oceníte především v létě u sklenky dobrého vína. Přímo naproti vchodu do bytu je koupelna s vanou a vedle samostatná toaleta. Pokud půjdete vlevo jste v ložnici a hned vedle se nachází další pokoj.

V Berouně naleznete veškerou občanskou vybavenost. Do centra na náměstí je to pěšky pouhých pár minut. Za větším nákupem můžete dojet do nákupní zóny v Berouně, což trvá cca 5 minut nebo do Prahy na Zličín, kam je to pouhých 15 minut a zde seženete opravdu vše.

Beroun je vstupní branou do Českého Krasu, kde můžete navštívit spoustu zajímavých míst, například hrad Karlštejn, poutní místo Svatý Jan pod Skalou, historicky významnou obec Tetín a spoustu dalších míst.

Z Berouna se do Prahy pohodlně dostanete nejenom autem, ale jezdí odtud pravidelně autobus anebo vlak.
Beroun je velmi vyhledávanou lokalitou k bydlení.

Rádi cestujete autem v létě k moři anebo v zimě na hory do Alp? Pak je Beroun strategické místo, protože leží u dálnice D5, odkud se do zmíněných destinací pohodlně dostanete.

Tak co, oslovila Vás nabídka? Pokud ano, tak neváhejte a domluvte si prohlídku, ráda vám byt ukážu.

Pořízení bytu lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme.
Energetická třída budovy je C, tedy úsporná.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky