Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 71 m2 Sídliště 1. máje, Rokytnice v Orlických horách

Prodej bytu 3+kk 71 m2 Sídliště 1. máje, Rokytnice v Orlických horách

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V REZERVACI

Sháníte byt v Rokytnici v Orlických horách s krásným výhledem na Zakletý vch a s možností využití lyžařských tratí v okolí města? Nabízíme Vám právě takový, a to o dispozici 3+kk, užitné ploše 71 m². Městem pravidelně projíždí linkové autobusy, pravidelné vlakové spojení do okolních měst. Veškerá občanská vybavenost ve městě. (OÚ, MŠ, obchod, sportoviště, dětská hřiště...). Bytová jednotka je umístěna ve 3. NP zatepléného panelového domu bez výtahu s balkońem, která prošla částečnou rekonstrukcí - nová plastová okna, plovoucí podlahy, keramický obklad, zděné bytové jádro. K bytu náleží sklepní koje. Velmi nízké měsíční náklady.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléře Petra Kubíčka, který se bude těšit na společnou prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky