Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 70 m2 Dobřichovická, Černošice

Prodej bytu 3+kk 70 m2 Dobřichovická, Černošice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte pro sebe a svou rodinu místo dobře dostupné do centra Prahy s vazbou na přírodu? Je pro Vás důležitý klid s možností relaxace a odpočinku v přírodě? Pokud ano, jste na správném místě. V Černošicích nedaleko řeky Berounky Vám nabízíme k prodeji velmi pěkný a světlý byt.

Byt vlastní jeho první majitelé, nekuřáci. Nachází se ve třetím nadzemním podlaží novostavby domu s výtahem, který byl kolaudován v roce 2014. Byt disponuje vstupní chodbou (9,2 m 2 ), obývacím pokojem (22,25 m 2 ) s balkonem (15,2 m 2 ) a kuchyňským koutem, ložnicí (9,7 m 2 ), dětským pokojem (14 m 2 ), koupelnou (4,7 m 2 ) a samostatnou toaletou (2,2 m 2 ). K bytu náleží také zděný sklep o velikosti 3,8 m 2 . Okna, v ložnici a obývacím pokoji orientovaná na západ, v dětském pokoji na sever, jsou plastová se žaluziemi. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, podlahy plovoucí, v koupelně a na toaletě se nachází dlažba. Dlažba na balkoně byla před rokem kompletně vyměněna. V celém bytě je rekuperace, v obývacím pokoji je zabudována klimatizace. Současní majitelé si k bytu pronajímají parkovací stání v garážích v suterénu domu, ovšem v okolí domu se nachází dostatek parkovacích míst. Bytový dům se nachází v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností - MŠ, ZŠ, ZUŠ, městský úřad, pošta, knihovna, lékaři, lékárna, zimní stadion, sportovní hala, dětská hřiště, restaurace, obchody, kavárny, autoservis ad. Minutu od bytového domu se nachází autobusová zastávka navazující na vlakové spoje linky S7 (Český Brod - Praha - Beroun). Obě vlaková nádraží (Černošice, Černošice-Mokropsy) jsou v dochozí vzdálenosti přibližně 15 minut.

Zaujala Vás naše nabídka? Zavolejte a domluvte si prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky