Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 69 m2 Žalanského, Praha

Prodej bytu 3+kk 69 m2 Žalanského, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Stranou od veškerého ruchu sídliště, na okraji vilové zástavby starých Řep a jen kousek od zámečku stojí čtyřpatrový dům s podzemními garážemi a velkou soukromou zahradou. A v tomto domě čeká jeden z bytů na své nové majitele.
Samostatná garáž, která je umístěna v prvním podzemním podlaží, je již zahrnuta v ceně bytu.
Byt s dispozicí 3+kk je velmi šikovně řešený, protože ani jedna z místností není průchozí, do všech (včetně koupelny a toalety) se vchází z předsíně. V té je navíc zabudovaná opravdu obrovská vestavná skříň.
Chvíli jsem přemýšlela, jestli je ten byt velký nebo malý, ale uvědomila jsem si, že je tak dobře řešený, že je tam opravdu přesně akorát prostoru pro celou rodinu.
Obývací pokoj má šikovně "za rohem" kuchyňský kout s kuchyňskou linkou, do které se vejdou všechny přístroje, co dnes člověk potřebuje a zbyde dost prostoru pro nádobí i potraviny.
V panelových domech jsou mnohdy tak malé ložnice, že kolem postele sotva projdete. Tady tomu tak není, i menší z ložnic umožňuje umístit manželskou postel tak, že se kolem opravdu pohodlně projde. Krajní ložnice je ještě prostornější, takže klidně to může být pokoj pro dvě děti a rozhodně se sem dvě postele, skříně i stoly vejdou. To kdybyste tu chtěli být ve čtyřech.
V koupelně najdete umyvadlo a vanu. Prostor je tu i pro pračku se sušičkou. Toaleta je samostatná.

Zahrada je velkým bonusem, takže vlastně nevadí, že byt nemá balkon/lodžii. Na zahradě je zastřešené posezení, kde klidně můžete grilovat nebo pozorovat děti jak si hrají na prolézačkách nebo na pískovišti, které jsou k dispozici jen pro obyvatele domu. Pro větší sportovní nadšence je kousíček za domem celý sportovní areál i s plaveckým bazénem a se skate parkem.

Sice jsem na začátku psala, že je tento dům stranou od veškerého ruchu, což je pravda, ale přitom všechno potřebné najdete v bezprostřední blízkosti. Na nákup dojdete asi tak za minutu do Penny Marketu přímo před domem. Zhruba pět set metrů je to k mateřské škole, základní škole i ke gymnáziu. Tak asi za pět minut pěšky dojdete na tramvaj, která Vás doveze přesně za třicet minut až na Václavské náměstí, pokud budete potřebovat. Jezdí tu i autobusy například k metru na Zličín, cesta trvá necelých deset minut, a zastávka je 30 metrů od domu.

Pokud byste chtěli byt vidět, určitě zavolejte, s radostí vám jej ukážu. Moji kolegové finanční poradci vám případně pomohou zajistit financování.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky