Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 68 m2 U Školek, Litomyšl

Prodej bytu 3+kk 68 m2 U Školek, Litomyšl

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Krásné bydlení bez starostí spojených s rekonstrukcí Vám přináší tato jedinečná nabídka. Vzdušný a světlý byt 3+kk, který prošel kompletní rekonstrukcí před deseti lety, hledá svého nového majitele.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí v udržované bytovce, která je zateplená a je na jedné z nejvyhledávanějších adres historického města Litomyšl.

Kuchyň spojená s obývacím pokojem má okna, která směřují do parku DiscGolfPark a dětský pokoj s ložnicí mají výhled do zeleně. Je tu tedy obrovský klid a přitom vše, co potřebujete ke každodennímu životu, máte co by kamenem dohodil. MŠ, ZŠ, gymnázium, obchody, autobusové nádraží, restaurace a další.

Z ložnice se vchází na balkón a dalším obrovským benefitem je veliký sklep nacházející se v suterénu domu. Kombinovaný plynový kotel značky Junkers je rok a půl starý.

I díky tomu, že je bytovka zateplená, jsou tu velmi pěkné náklady spojené s bydlením. Celková částka nákladů (bez internetu a poplatků za TV a rádio) činí 4.370 Kč.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si svůj termín prohlídky, kde se na Vás budu těšit já, Denisa Havlíková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky