Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 66 m2 Jirečkova, Praha

Prodej bytu 3+kk 66 m2 Jirečkova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme krásně zrekonstruovaný byt v bezvadné lokalitě mezi Letenskými sady a Stromovkou s výbornou dostupností jak do centra, tak do přírody.

Byt o dispozici 3+kk je ve 2. patře domu se spolehlivě fungujícím SVJ, které v průběhu minulých let zajistilo zateplení, novou fasádu, střechu, rekonstrukci vstupních prostor, instalaci výtahu a odvlhčení sklepů.
V bytě proběhla v roce 2010 rozsáhlá rekonstrukce zahrnující výměnu podlah včetně podlahového vytápění v koupelně, nová plastová okna s trojskly, kompletní výměnu rozvodů vody, plynu a elektřiny (měď), rekonstrukci kuchyně včetně spotřebičů, koupelny, toalety a komory. Vytápění a ohřev vody je řešen vlastním plynovým kotlem vybaveným centrálním ovládáním pro celý byt a zásobníkem na teplou vodu. Velkým plusem je samostatná komora s prostornými policemi.

Z chodby v mezaninu lze vejít na sdílený balkon a z přízemí pak na společný dvorek ve vnitrobloku, kde je vybudovaná zastřešená venkovní sušárna prádla. Na dvorku, který je k dispozici obyvatelům domu k užívání a relaxaci, je vzrostlý strom a udržovaná zeleň. K bytu patří také sklepní kóje.

Prakticky za rohem se nachází vše, co potřebujete k žití: obchody, pošta, lékaři, školy i školky, kino, OC Stromovka a v neposlední řadě i nepřeberné množství restaurací, kaváren a hospůdek. Do centra Prahy se dá pohodlně dojít pěšky, ale i spojení MHD je výborné - 4 minuty tramvají na trasy metra A a C (Hradčanská, Vltavská), 7 minut na trasu metra B (Náměstí Republiky).

Za účelem procházek nebo sportovních aktivit můžete využít bezprostředně sousedící Letenské sady s krásným výhledem na centrum a Vltavu, anebo pak jeden z nejkrásnějších parků Prahy – Stromovku, pěšky dostupnou do 5 minut.

Láká Vás vidět byt na vlastní oči? Neváhejte a kontaktujte mě, velmi ráda Vám nemovitost představím. Těším se na viděnou, Vaše realitní makléřka Zdeňka Janočková.

V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky