Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 64 m2 Cyprichova, Praha

Prodej bytu 3+kk 64 m2 Cyprichova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte bydlení v příjemném prostředí s výbornou dostupností do centra Prahy, nebo nemovitost k investičnímu pronájmu, pak by Vás mohl zajímat tento třípokojový byt vzdálený pouhých 300 metrů od metra Háje s výhledem do zeleně. Byt v osobním vlastnictví se nachází v městské části Háje, ve 3. patře velmi dobře udržovaném panelovém domě. Obývací pokoj a obě ložnice jsou orientovány na západ, díky čemuž je byt v průběhu dne pěkně prosvětlený. Z jedné ložnice je vstup na lodžii, kde si můžete odpočinout třeba při čtení oblíbené knihy. Byt se prodává nezařízený a náleží k němu sklepní kóje umístěná v suterénu domu. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost (mateřská školka, základní a střední škola, dále také dětská hřiště, obchody a kavárny) a skvělá dopravní dostupnost do centra Prahy (autobusová zastávka a stanice metra Háje se nacházejí pouhé 3 minuty chůze od domu). Za necelou čtvrthodinku procházky se dostanete k přírodnímu parku Botič-Milíčov s množstvím rybníků, Milíčovský les, dětská hřiště, cyklostezky. Byt je skvělou volbou pro rodinné bydlení, ale i pro jednotlivce či páry kteří mají rádi prostor. Zaujala Vás tato nabídka, pak neváhejte a domluvte si prohlídku. Budeme se na Váš těšit. Než se společně setkáme, projděte si nemovitost pomocí virtuální prohlídky zde: https://my.matterport.com/show/?m=RqAzzxrxggX
Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky