Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 63 m2 Vosmíkových, Praha Libeň

Prodej bytu 3+kk 63 m2 Vosmíkových, Praha Libeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Máte v úmyslu si koupit byt, který bude pro vás a vaší rodinu místem zvaným domov? Pak by vás mohl zaujmout tento velmi pěkný a slunný byt v osobním vlastnictví řešený jako 3+kk, který nabízí 62,4m² prostoru. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v ulici Vosmíkových na Praze 8 v Libni.
Byt, který prošel v roce 2014 kompletní rekonstrukcí, je zajímavý zejména svým dispozičním rozložením a použitými kvalitními materiály. Nachází se zde obývací pokoj vybavený koženým sofa a dřevěným nábytkem, jehož barva koresponduje s neotřele řešeným stropem s trámy. Na obývací pokoj navazuje kompletně vybavený kuchyňský kout, který vás překvapí svou velikostí a účelností. Z obývacího pokoje dále můžete vstoupit do ložnice, vybavené vestavěným nábytkem a protihlukovou stěnou s vedlejším bytem. Roztomilý dětský pokoj splňuje veškeré požadavky jak pro malé děti, tak i pro školáky. Barevně sladěná koupelna se sprchou a WC je vybavená keramickou podlahou a kvalitním sanitárním zařízením. Druhé samostatné WC s umyvadlem zvyšuje komfortnost bydlení. Na chodbě a v kuchyňském koutě se nachází krásná litá podlaha terrazzo, v ostatních místnostech jsou parkety. Součástí bytu je i vnitřní vybavení vyrobené na míru a možnost užívat společnou zahradu přístupnou z vnitrobloku domu.
Velkým benefitem této nemovitosti je její umístění, které poskytuje svým obyvatelům příjemné bydlení, skvělou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost ať už autem nebo tramvají či metrem. Kontrast mezi moderní výstavbou, nekonečnou přírodou a původní zástavbou udivuje na každém kroku. Na jedné straně administrativní budovy, čilý městský ruch s kulturním vyžitím, na straně druhé zeleň a příroda s říčkou Rokytkou a řekou Vltavou. Park Koráb – zelené srdce Libně láká k odpočinku na lavičkách nebo lze pokračovat k malebné vyhlídce na Vltavu. Přijďte se podívat...

Společnost Fincentrum a Swiss Life Select, a.s. Vám nabízí možnost vypracování financování na míru dle Vašich požadavků a možností.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky