Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 55 m2, Dlouhý Újezd

Prodej bytu 3+kk 55 m2, Dlouhý Újezd

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme Vám k prodeji menší podkrovní byt o dispozici 3+KK, který se nachází ve 2.NP domu ve Dlouhém Újezdě, v okrese Tachov. V domě jsou 3 bytové jednotky. Samotný byt je tvořený obývacím pokojem s kuchyňským koutem, dvěma ložnicemi, koupelnou, samostatnou toaletou a komorou. Byt zůstane vybavený kuchyňskou linkou, lednicí, šatní skříní, dvojlůžkem a vybavením dětského pokojíčku. Koupelna je osazena sprchovým koutem a bez problémů se sem kromě pračky vejde i sušička. Na půdě domu je možnost mít uskladněné věci.

Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem. Bezproblémové parkování před domem. Byt je v osobním vlastnictví bez omezení vlastnického práva, k dispozici je okamžitě a vhodný je i jako investice k pronájmu (předpokládaný nájem je od 10.000,-Kč výše + spotřeba energií). Chcete-li nákup realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností.

Dlouhý Újezd se nachází pouhých 5 minut jízdy jižně od Tachova na okraji Chráněné krajinné oblasti Český les. V Tachově také najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, v obci funguje několik spolků (SDH, TJ Sparta, Lukostřelci Českého lesa), funguje zde fotbalový stadion, dětské hřiště, restaurace a kulturní sál, kde probíhají různé akce. Původní cena 1.250.000,-Kč.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky