Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 56 m2 Domažlická, Brno

Prodej bytu 3+kk 56 m2 Domažlická, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme krásně a v nadstandardní kvalitě zrekonstruovaný byt 3kk v blízkosti centra Brna. Pro současnou majitelku je důležitý klid. Investovala proto do sedmikomorových oken, díky kterým vám připadá, že se díváte na němý film, když pozorujete dopravu z oken pokojů orientovaných na jihovýchod na ulici Domažlickou. Odhlučněná a zateplená je také stěna sousedící s domovní chodbou.

Díky změně dispozic působí byt s výměrou 56 m2 větším dojmem. Dnešní ložnice je v místech dřívější kuchyně, ke které přiléhá bývalá spižírna. Jestliže vám přijde skvělý nápad mít odvětrávanou walk-in šatnu, můžete takto tento prostor využít. Také díky vysokým stropům a světlu, které prochází bytem ze dvou stran, budete z tohoto bytu nadšení. Celá rekonstrukce byla provedena v příjemném designu, který vás jistě osloví.

K domu náleží malý dlážděný dvorek a zahrada ve vnitrobloku. Sušení prádla na slunci, hra malých dětí v bezpečném prostředí, káva vychutnávaná na slunci, radost z pěstování okrasných květin a další výhody jsou jen pár kroků ode dveří našeho bytu ve zvýšeném přízemí.

Pokud vy nebo vaše děti milujete koně a další zvířata, pak vás určitě potěší možnost navštěvovat je v blízké Veterinární univerzitě na Palackého třídě. Sportovně rekreační plocha Kartouzská je doslova za rohem a v blízkosti jsou i další volnočasové zóny. O blízkosti zastávek tramvají a autobusů v okolí, stejně jako o další občanské vybavenosti, snad ani není potřeba mluvit.

Láká-li vás městské bydlení v místě, kde to žije a současně možnost mít doma svůj vlastní klid, je tento byt právě pro vás. Rádi vám zprostředkujeme jeho osobní prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky