Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 103 m2 Přístavní, Praha Holešovice

Prodej bytu 3+kk 103 m2 Přístavní, Praha Holešovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte bydlení v atraktivní a dynamicky se rozvíjející lokalitě? Pak je pro Vás tato nabídka tou pravou. Krásný prostorný byt 3+KK s terasou a lodžií se nachází v 5. podlaží domu s výtahem v Přístavní ulici v pražských Holešovicích.

Dvoupodlažní nástavba na činžovním domě byla kolaudovaná v roce 2009. Byt o podlahové ploše 92,4m² je velmi dobře dispozičně řešený s důrazem na dostatek úložných prostor, všechny pokoje mají samostatné vstupy z velké chodby (11,1m²). Po levé straně od vstupních dveří je prostorný jižně orientovaný obývací pokoj (37,6 m²) s kuchyňským koutem a terasou (6,7 m²), která směřuje do klidného vnitrobloku. Ložnice (12,8 m²) s lodžií (4,2m²) a dětský pokoj (19,2 m²), které se nacházejí po pravé straně, jsou orientovány na sever. Kromě prostorné koupelny (9,9 m²) s vanou a toaletou se v bytě nachází další samostatná toaleta (1,8m²), což je jen jedna z mnoha výhod, které byt nabízí.

Byt zůstane vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči, knihovnou a vestavěnými skříněmi v chodbě a obou pokojích a také koupelnovým nábytkem. Vytápění bytu a ohřev vody jsou řešené vlastním plynovým kombi kotlem, samozřejmostí je zavedený internet a kabelová TV. Upravená zahrádka za domem je dalším plusem tohoto skvělého bydlení.

Nadšeni budete i lokalitou, která nabízí výbornou dostupnost – tramvajová zastávka je pouhých 150 m od domu, v dosahu je také metro C (stanice Vltavská či Nádraží Holešovice) stejně jako veškerou občanskou vybavenost – MŠ, ZŠ i gymnázium se nacházejí do 600 m, v okolí jsou také dětská hřiště a množství restaurací, obchodů, sportovních i kulturních zařízení a jistě oceníte také pravidelné farmářské trhy a každodenní zeleninový trh (kromě neděle), který je největším v Praze. Byt je v osobním vlastnictví bez jakéhokoliv omezení vlastnického práva. Pokud Vás bydlení v blízkosti řeky Vltavy zaujalo, neváhejte nás kontaktovat pro další informace a sjednání prohlídky. Rádi Vám poradíme i s financováním koupě prostřednictvím úvěru.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky