Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 99 m2 Vančurova, Jihlava

Prodej bytu 3+1 99 m2 Vančurova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jste mladí a máte v plánu si pořídit vlastní perspektivní bydlení? Hledáte něco většího? Tak to bychom měli řešení. V Jihlavě Na Dolině čeká mezonetový byt v bloku zděných domů v ulici Vančurova. Je umístěný ve vyšším patře, tedy bez sousedů nad hlavou. Celý dům byl vystavěn v osmdesátých letech, v bytě následně proběhlo několik dílčích vylepšení - kuchyňská linka a spotřebiče, nový kotel, podlahy. Vlastní poloha bytu v domě umožnila rozšíření podlahové plochy oproti ostatním bytům o předsíň. Uspořádání místností je typické pro tento druh bytu - z předsíně je vstup do chodby a dále do kuchyně spojené s obývacím prostorem. Odtud je vstup na lodžii. V této úrovni je dále WC a dvě komory. Po dřevěných schodech se dostaneme do patra, kde jsou dva pokoje, koupelna, komora a druhé WC.
Náklady na provoz (spotřeba energií, fond oprav, apod.) jsou vzhledem k velikosti bytu velice přijatelné.
V letošním roce bude provedena rekonstrukce domu spočívající v zateplení štítů a rekonstrukci lodžií. Vše bez vlivu na výši fondu oprav.
Příznivá je také samotná lokalita domu, trochu stranou od rušné silnice, ale v pohodlné docházkové vzdálenosti do supermarketu, do školy nebo školky, na zástavku MHD nebo také na vlakovou zastávku. Parkování kolem domu je na veřejném parkovišti.
Byt je vyklizený, připravený pro nové majitele.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky