Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 99 m2 třída Edvarda Beneše, Hradec Králové Třebeš

Prodej bytu 3+1 99 m2 třída Edvarda Beneše, Hradec Králové Třebeš

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte bydlení v lokalitě s dobrou občanskou vybaveností? Je pro Vás důležitá dostupnost MHD? A co takhle zajímavý výběr Základních škol a sportovišť?
To vše Vám nabízí zrekonstruovaný byt v domě zasazeném do oblíbené části města města Hradec Králové - ulice Edvarda Beneše.
Samotný byt naleznete v 9. patře dvanáctipodlažního domu. Byt prošel kompetní rekonstrukcí v roce 2008 - nová koupelny, rozvody, obložkové dveře, bezpečností vchodové dveře a podlahy.Každá místnosti disponuje vlastní zrenovovanou lodžií, z toho 3 jsou zasklené - skla jsou na pojezdech a můžete je všechny odsunout a otočit na stranu a otevřít celou lodžii. Toto ocení hlavně ženy, pokud se rozhodnou je umýt. Velmi oceníte dva roky nainstalovanou klimatizaci Daikin - konkrétně v obývacím pokoji a v chodbě. K bytu samozřejmě náleží sklep v přízemí domu a dvě krytá parkovací stání - ty jsou pronajatá od města, každé za 600,-Kč na měsíc.
Asi 5 minut pěšky jsou vzdáleny Základní školy Štefánikova a Mandysova, asi 10 min škola Milady Horákové. Štefánikova a Milady Horákové nabízí kromě kvalitní výuky také velké sportovní zázemí pro žáky i veřejnost. Mezi školami se nachází příroda, kam můžete vyrazit na procházku s dětmi či se psem. Přímo u domu je dětem k dispozici malé dětské hřiště, o kousek dál je větší a oplocené. Velkou výhodou je asi 5 min pěšky vzdálené dopravní hřiště. Z lodžií je krásný výhled na Západní část města včetně blízkého sportovního areálu, který disponuje multifunkčním centrem pro vnitřní i venkovní sport a restaurací.
Dům aktuálně disponuje 2 výtahy - jeden osobní a jeden nákladní. SVJ aktuálně bez dluhů, na veškeré rekonstrukce si vždy aspoň nějakou část našetří. Nebytové prostory jsou ve vlastnictví města HK, které je součástí SVJ. Odpadá tak starost o nájemníky těchto prostor.
Pokud Vás možnost bydlení v tomto bytě láká, určitě se přijďte na něj podívat osobně. Zavolejte a domluvte si se mnou prohlídku. Budu se na Vás těšit. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky