Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 90 m2, Mosty u Jablunkova

Prodej bytu 3+1 90 m2, Mosty u Jablunkova

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Myslíte si, že mít mezonetový byt se zahrádkou na vesnici, je nesplnitelný sen? V tomto případě mám pro Vás dobrou zprávu, Váš sen je reálný a sny, je si třeba plnit! Pokud nehledáte klasický panelákový byt, jste na správné adrese!
Mezonetový byt 3+1, v osobním vlastnictví, se nachází v RD v obci Mosty u Jablunkova. Tento RD disponuje pouze dvěmi bytovými jednotkami. Samotná rekonstrukce RD i bytu probíhala od roku 2018 do roku 2019. V přízemí se nachází pokoj s kuchyňským koutem, koupelna a WC. V patře najdete dva pokoje, kuchyňský kout, koupelnu a WC. Jistě oceníte obchůdek který je pouze 100 m od domu a autobusovou zastávku, vzdálenou jen 5 minut pěší chůze, MŠ je vzdálená 500 m. Centrum obce Mosty u Jablunkova je vzdáleno 2,5 km, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Okolí vybízí k procházkám a sportovnímu vyžití. Pokud řešíte, jak svůj nový domov zafinancujete, příliš si nad tím nelámejte hlavu, o to se postarají naší finanční specialisté. Ráda se s Vámi potkám na prohlídce tohoto netradičního bytu, Vaše makléřka Světlana Drongová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky