Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 89 m2 Na Jíkalce, Plzeň

Prodej bytu 3+1 89 m2 Na Jíkalce, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Krásný byt 3+1 s balkonem a parkovacím stáním, který Vám právě nabízíme, se nachází v širším centru města Plzně v ul. Na Jíkalce. Byt o podlahové ploše 79,33 m² má skvělou dispozici, všechny pokoje včetně kuchyně mají vlastní vstup z předsíně, náleží k němu velký zděný sklep o výměře 6.75 m², balkon 3,36 m², také parkovací místo a v případě zájmu je možné koupit i garáž v domě.

Dům kolaudovaný v prosinci 2004 je výborně udržovaný, společné vstupní prostory a část venkovních prostor jsou vybavené kamerovým systémem. Parkovací místa za domem jsou přístupná pouze přes závoru. Parkovací místo je samostatným pozemkem, který kupujete společně s bytovou jednotkou a je již zahrnuto v ceně.

Bytovou jednotku tvoří kuchyně, která je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči (myčka nádobí, indukční varná deska, elektrická trouba, MV trouba, vyhřívaný šuplík, chladnička s mrazákem, digestoř), prostorný obývací pokoj, dvě ložnice, z nichž jedna je aktuálně využívána jako šatna, předsíň s vestavěnými skříněmi, koupelna, ve které najdeme jak vanu tak sprchový kout, a samostatné WC. Byt může zůstat takřka kompletně vybavený, nábytek je ve výborné kondici, některý je zcela nový nebo takřka nový jako postel či sedací souprava.

Vytápění bytu a ohřev vody jsou zajišťovány centrálně dálkově, samozřejmostí je zavedený internet. Kromě již popsaných a zcela evidentních výhod, které tento byt nabízí, stojí za zmínku přinejmenším ještě klimatizace v ložnici, vstupní dveře bezpečností třídy 4, v oknech sítě proti hmyzu a také bezpečnostní folie. Přímo za domem vede cyklostezka, tramvajová zastávka je vzdálena 400 m, OC Plaza v docházkové vzdálenosti.

Nemovitost není zatížena žádným omezením vlastnického práva a je k dispozici okamžitě. Financováním koupě prostřednictvím úvěru Vás bezpečně a profesionálně provede náš finanční poradce, který Vám zpracuje optimální řešení přizpůsobené Vašim potřebám.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky