Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 87 m2 Petrohradská, Praha

Prodej bytu 3+1 87 m2 Petrohradská, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Krásně prostorný a světlý byt, díky kterému se okamžitě cítíte jako doma.

Ideální místo pro rodinu v oblíbené pražské čtvrti Vršovice.

Jednotka se nachází ve velmi dobře udržovaném cihlovém domě, který také nabízí sdílené prostory jako jsou prádelna, sušárna, sklepní kóje, venkovní terasa, kočárkárna a v některých případech i parkovací stání. Nedaleko je stanice MHD, dobrá je i dostupnost autem do centra i ven z Prahy. Poblíž se nachází Havlíčkovy sady (Grébovka) s širokými možnostmi trávení volného času, ať už je to klidná procházka, výlet na dětské hřiště nebo sklenice vína s výhledem na Prahu.

Byt je orientovaný na západ a působí velmi světle. Zvláštností je prostorná vstupní hala s širokými možnostmi využití - jídelna, úložný prostor nebo třeba šatna. Oceníte také poměrně velkou sklepní kóji. Dispozici s orientační velkostí místností si můžete prohlédnout na plánku mezi fotografiemi.

Nenechte si ujít tuto příležitost a domluvte si prohlídku. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky