Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 85 m2 Sedlákova, Brno

Prodej bytu 3+1 85 m2 Sedlákova, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte příjemné bydlení v klidné lokalitě, v převážně vilové zástavbě, v těsné blízkosti zeleně a zároveň s výbornou dostupností do centra města? Pokud ano, je tento nadstandardní byt přesně pro Vás.

Světlý byt o užitné ploše 85 m² sestává ze tří prostorných pokojů, samostatné kuchyně s linkou s vestavěnými spotřebiči (varná deska, digestoř, trouba, MW trouba, lednice, myčka - vše značky MORA), vstupní chodby, odvětrávané komory na potraviny, šatny, koupelny se sprchovým koutem a toalety s důmyslně řešeným úložným prostorem. Součástí bytu je zajímavě řešený celoprosklený balkon orientovaný na jihozápad.
Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí - rozvody elektřiny, vody, snížení stropů, nové podlahy (vinyl, dlažba), koupelna, toaleta, posuvné dveře. Vytápění bytu a ohřev vody je řešen kombinovaným kotlem.
K bytu náleží i chladný sklep a místnost v přízemí domu sloužící k uložení např. kol. Byt nabízí i možnost využití oplocené zatravněné plochy za domem.

Vše, co ke spokojenému žití potřebujete, najdete v blízkém okolí. Supermarket, služby, školky, školy, restaurace, kavárny, dětská hřiště. I sportovci si přijdou na své. Letní koupaliště, krytý bazén, tenisové kurty, sportovní a rekreační areál. Pro milovníky procházek je v blízkosti park Kraví hora i Wilsonův les.
Zastávka MHD směrem do centra města je 2 minuty pěšky.

Financování bytu pro Vás zařídíme ve spolupráci se společností Fincentrum & Swiss Life Select a.s.

Byt bude k nastěhování volný dle dohody se stávajícími majiteli. Neváhejte a domluvte si prohlídku této výjimečné nemovitosti již dnes. Těším se na Vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky