Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 84 m2 Popkovická, Pardubice

Prodej bytu 3+1 84 m2 Popkovická, Pardubice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete mít přírodu z bytu jako na dlani? Výhled do zeleně v klidné lokalitě? Centrum co by kamenem dohodil? Pak se pojďte s námi podívat na tuto nemovitost!
Nabízíme do prodeje slunný byt 3+1 s výhledy do zeleně ve vyhledávané lokalitě Pardubice - Svítkov. Byt se nachází ve dvoupatrovém domě ve druhém patře. K bytu náleží garáž a dva sklepy k uložení všeho potřebného. Při vstupu do bytu se ocitneme v chodbě, ze které se dá vejít do koupelny s WC, dále do pokoje, který je rozdělen na dvě části, který může sloužit jako dětský pokoj pro dvě děti, nebo jako pracovna. Dále se dostaneme do prostorného obývacího pokoje, který se dá využít s části jako jídelna a je z něho výstup na balkon, který skýtá výhled do zeleně s možností posezení s oblíbeným drinkem a výhledem do přilehlého lesíku. Ložnice v tomto bytě je situována na severozápad, takže z postele budete moci sledovat západy slunce, stejně tak jako z vedlejší kuchyně, která disponuje velkým oknem, což některé kuchařky jistě ocení.

Nedaleko domu se nachází zastávka MHD, která Vás rozveze téměř po celém městě. Jsou zde obchody potravin, kosmetický salon, vinotéka, řeznictví, pekařství, úřad městského obvodu, pošta, lékárna, obvodní lékař pro děti a dospělé a hostinec. Základní škola a školka jsou prakticky za rohem. V městské části je i železniční stanice. Díky velmi příjemné a žádané okrajové části krajského města, se velmi rychle dostanete na procházku do přírody i sportovci si zde přijdou na své díky tenisovým kurtům, sportovní hale, či multifunkčnímu fitness. Zároveň tato lokalita nabízí spousty pracovních příležitostí díky průmyslové zóně ve vedlejší městské části.

Nákup nemovitosti lze financovat hypotéčním úvěrem, který Vám za nejvýhodnějších podmínek na trhu rádi zajistí naši finanční poradci.

Pokud Vás tento byt zaujal, neváhejte a domluvte si se mnou prohlídku, na které Vám rád zodpovím veškeré Vaše dotazy. Těšit se na Vás bude realitní makléř Miloš Sedlák.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky