Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 82 m2 Topolová, Frýdek-Místek Frýdek

Prodej bytu 3+1 82 m2 Topolová, Frýdek-Místek Frýdek

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Skvělá lokalita s překrásným výhledem na celé město i Beskydy, spousta zeleně a také dispoziční řešení bytu a jeho všechny neprůchozí pokoje. To je pouze několik málo důvodů proč si pořídit tento pěkný a slunný byt na ulici Topolová ve Frýdku-Místku.

Dispozičně je byt řešen jako 3+1 s lodžií (4,44 m2), na které si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní sklenku vína a kochat se západem slunce. Obývací pokoj (18,10 m2) a ložnice (14,24 m2) jsou orientovány na jihozápad a proto jsou to také nejsvětlejší pokoje v bytě. Dětský pokoj (16,82 m2) a kuchyň (10,88 m2) jsou orientovány na východ. Kuchyň disponuje linkou na míru, sklokeramickou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou a lednicí. Toaleta (1,79 m2) a koupelna (3,55 m2) jsou odděleny. Na podlahách jsou plovoucí podlahy, dlažba a PVC. Okna v bytě jsou plastová, rozvody vody také již v plastu. K bytu náleží sklepní kóje (1,84 m2) a dále je také v domě možnost využít místnost pro úschovu jízdních kol, kočárků apod. Parkování je díky slepé ulici zcela bezproblémové.

Okolí nabízí spoustu vyžití hlavně pro rodiny s dětmi. Přímo u domu lze navštívit pískoviště nebo víceúčelové hřiště (fotbal, basketbal, florbal, koloběžky nebo třeba odrážedla pro nejmenší). Nedaleko domu se také nachází větší dětské hřiště, které svojí rozmanitostí vykouzlí spoustu úsměvů v dětských očích. V zimních měsících se dá přímo vedle domu za předpokladu, že napadne sníh, bobovat. Pro majitele čtyřnohých mazlíčků je nedaleko louka, která je určena jen pro venčení.

Mateřská školka Beruška je vzdálena 5 minut chůze od domu, 5.ZŠ necelých 10 minut a opět pěšky. Obchody, pošta, lékaři, lékárna nebo autobusová zastávka jsou opět lehce dosažitelné bez použití auta, do 10 minut.

Toužíte se na vlastní oči přesvědčit jak pěkné může být bydlet na Topolové? Potom mi zavolejte nebo napište a společně se na tento byt podíváme.

Realitní makléř Josef Šimončík.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky