Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 82 m2 Otradovická, Praha Kamýk

Prodej bytu 3+1 82 m2 Otradovická, Praha Kamýk

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte klidné bydlení s krásným výhledem s možností se jen nastěhovat? Tak právě pro Vás tu máme byt 3+1 s lodžií a sklepem v lokalitě Praha 4 - Kamýk v ulici Otradovická.
Byt 3+1 v OV o velikosti 82m² se nachází v 10. NP panelového domu, který je situován na východ a západ. Bytová jednotka prošla kompletní a nákladnou rekonstrukcí s důrazem na kvalitní zpracování a vybavení s možností okamžitého nastěhování. Byt disponuje vstupní chodbou, která propojuje všechny místnosti v bytě. Rozlehlý obývací pokoj a ložnice se vstupem do lodžie s posezením jsou směrovány na západní stranu s úžasným výhledem. Dále z chodby je vstup do dětského pokoje, který vybízí ke hraní a odpočinku a má i vlastní velkou šatnu. Samostatná kuchyně s posezením je vybavena novou kuchyňskou linkou s moderními vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř, mikrovlná trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem a pračka). Přimo z chodby je vstup do koupelny s rohovou vanou a do samostatného WC. V celém bytě je kvalitní vinylová podlaha v dekoru světlého dřeva, což působí vzdušně a teple. Samotný dům prošel revitalizací (zateplením fasády, výměnou oken, všech rozvodů a výtahu..) a je plánovaná rekonstrukce společných prostor. Dům má energetickou hodnotou (PENB: B), takže je velmi úsporný. Před domem se nachází dostatek parkovacích míst s možností, parkování na hlídaném parkovišti. Byt se nachází v klidné a žádané lokalitě plné zeleně, kde v okolí je veškerá občanská vybavenost. Lokalita skýtá široké sportovní vyžití a nachází se zde i řada kulturních památek a přírodních zajímavostí. Velice příjemná lokalita pro bydlení, doporučujeme prohlídku. Nemovitost lze financovat hypotéčním úvěrem, který pro Vás rádi vyřídíme.
Vyzkoušejte 3D prohlídku této nemovitosti zkopírováním tohoto odkazu do internetového prohlížeče: https://my.matterport.com/show/?m=ndDutar3stx

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky