Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 82 m2 Břidličná, Praha

Prodej bytu 3+1 82 m2 Břidličná, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V prestižní lokalitě pražského Podolí, v těsné blízkosti Žlutých lázní, Plaveckého stadionu Podolí a parku na Kavčích horách je mnoho míst, kde se dají provozovat sportovní a volnočasové aktivity.
Lokalitu si pro svůj domov zvolili i známé herecké osobnosti: Milena Dvorská; Milena Steinmasslová; Růžena Merunková, Monika Žáková, Halina Pawlovská a také nár. umělec Jaroslav Krombholc (dirigent, skladatel).

Nabízíme Vám k prodeji byt v 3+1 82m2 v osobním vlastnictví s dvěma balkony ve slepé ulici a s jedinečným výhledem na Prahu. Byt je v původní podobě a je připraven přizpůsobit se plně vašim potřebám a představám v rámci případné rekonstrukce.
Dispozice bytu: obývací pokoj (22m2), ložnice (21m2), pokoj (8,4m2), kuchyně (5,3m2), jídelna (8,1m2), chodba (11,73), komora (2m2), koupelna (2,6m2), WC (1m2), sklep (3,62m2). V obývacím pokoji a ložnici jsou na podlaze dřevěné parkety

Velkým benefitem této nemovitosti je blízkost parků i sportovišť, velkého nákupního centra Arkády (cca 10 minut pěšky) a skvělá dostupnost MHD – a to jak stanice metra C Pankrác a Pražského povstání (nově se buduje i zastávka metra D), tak tramvajových a autobusových zastávek. Najdete zde mateřskou i základní školu, zdravotní zařízení, množství restaurací a kaváren i další občanskou vybavenost.
Parkování je možné v bezprostředním okolí domu.
Energetický štítek budovy není momentálně k dispozici, proto uvádíme energetickou náročnost třídy G.

Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky