Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 81 m2 Kovanecká, Praha Libeň

Prodej bytu 3+1 81 m2 Kovanecká, Praha Libeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Na trhu je málo bytů, které vás hned po otevření vstupních dveří přivítají uklidňující, přesto však moderní atmosférou, spojenou s absolutní pohodou a pohodlím. Byt o velikosti 3+1 a rozloze 80m2 v pátém patře domu v Kovanecké ulici je jedním z nich.

Byt prošel před dvěma lety kompletní rekonstrukcí interiéru a je celý laděný do čistých, elegantních a přitom útulných barev a materiálů. Kuchyňská linka je moderní a kompletně vybavená spotřebiči i dostatkem úpložných prostor, přilehlý jídlení kout se stolem, židlemi i lavicí z nelakovaného dřeva koresponduje s trendy tapetovým pokrytím prostoru.

Na podlaze je dlažba, v koupelně v dekoru dřeva. V pokojích je instalován měkký celoplošný koberec s dlouhým vlasem, který ještě více zpříjemňuje pohyb po bytě.

Pokoje jsou v bytě tři, z toho dvě ložnice samostatné a obývací pokoj je průchozí do jedné z ložnic a na prostornou lodžii. Všechny tři pokoje i lodžie jsou orientovány do klidného vnitrobloku bez pohybu aut (orientace JJV) a kuchyň naopak do ulice s výhledem na horizont severní části Prahy.

Moderní koupelna přímo vybízí k romantické lázni při svíčkách, kombinace dřevěných prvků a šedého obložení působí velmi harmonicky. Vana nepravidelného tvaru je zkombinována i se sprchou, na své si tedy přijdou příznivci obou druhů osobní očisty. V koupelně je také prostor na pračku i sušičku. Stěny toalety jsou omyvatelné a neméně elegantní. Celý byt byl rekonstruován vkusně s orientací na pohodlí.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí, kdy jsou nově udělány interiéry, výtah, veškeré rozvody sítí. Dům byl již originálně postaven metodou sendvičových panelů, není tedy nutné jej dodatečně zateplovat. Provozní náklady bytu vychází na 4.800,- Kč.

Byt je možné bez komplikací financovat hypotéčním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zajistit za nejvýhodnějších podmínek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky