Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 80 m2 Vrchlického, Plzeň

Prodej bytu 3+1 80 m2 Vrchlického, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme Vám k prodeji prostorný byt o dispozici 3+1 a podlahové ploše 80,66 m², který se nachází ve 2. patře cihlového domu v atraktivní lokalitě Plzeň - Bory, v ulici Vrchlického. Jedná se o byt s velkým potenciálem, který svojí velikostí a dispozicí nabízí i větší rodině možnosti pro vyřešení krásného bydlení, kde každý bude mít svůj prostor i dostatek úložných míst.

Původní dispozice bytu byla 2+1, nyní je řešený jako 3+1, ale lze jej využít i jako byt 4+KK. V bytě je velká kuchyně, která může případně sloužit i jako obytný pokoj s kuchyňským koutem. Po pravé straně kuchyně se nacházejí dva pokoje, které vznikly přepažením jedné velké místnosti, oba jsou zcela plnohodnotné a oba mají okno. Vlevo byla další velká místnost, kde oddělením příčkou vznikl stále dostatečně prostorný pokoj s oknem a prostor pro vytvoření šatny, pracovny, případně i ložnice, tento prostor nemá okno, ale lze jej prosvětlit např. oknem v horní části zdi. Jak si byt přizpůsobíte záleží na Vašich představách a potřebách, možností se zde nabízí hned několik.

V bytě samozřejmě nechybí také koupelna, samostatná toaleta, předsíň, jako bonus je zde i komora a k bytu náleží také velký sklep (7,24 m²). Rozvody elektřiny i vody jsou již kompletně vyměněny, byt má v pokojích plastová okna, podlahy jsou v obytných místnostech zčásti plovoucí a zčásti PVC, v příslušenství je dlažba. Byt je světlý, orientovaný na východ a jihovýchod. Vytápění je řešeno WAW, ohřev vody je zajištěn dálkově.

Dům, který má i menší uzavřený dvorek, kde můžete např. sušit prádlo, se nachází ve skvělé lokalitě s výbornou dostupností občanské vybavenosti – základní i mateřská škola jsou přes ulici, pošta 300 m stejně jako fakultní nemocnice, v blízkosti najdete také restaurace, kavárny, pekárnu, cukrárnu a obchody s potravinami. Neméně skvělá je i dostupnost MHD – tramvaj č. 4 má zastávku 300 m od domu a dál není ani zastávka trolejbusové linky č. 16.

Původní cena nemovitosti - 3.990.000,-Kč. Nemovitost je bez zatížení vlastnického práva a je k dispozici okamžitě. Chcete-li její nákup realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky