Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 80 m2 V olšinách, Praha

Prodej bytu 3+1 80 m2 V olšinách, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízím Vám k prodeji, a to ve výhradním zastoupení, velmi příjemný a prostorný byt ve Strašnicích o dispozici 3+1. Byt najdete ve 3.patře domu s novým výtahem. Dům je situován na klidném místě, ve starší zástavbě.

Dominantou a srdcem bytu je největší a opravdu prostorný obývací pokoj. Z tohoto pokoje vede vstup na lodžii, díky jejíž situaci na jih je tento pokoj vyhřátý a plný světla.

Páteří bytu je členitá chodba, ze které se dostanete do všech neprůchozích místností v bytě - do obývacího pokoje, příjemné ložnice také situované na jih, dále do kuchyně a dalšího (dětského) pokoje, který může sloužit i jako pracovna. Vstup z chodby je i do koupelny s vanou a na samostatné WC. Chodba je velmi využitá i co se týče vestavěných skříní.

Kuchyň je sice trochu menší, ale velmi útulná. Potěší výhledem velikým oknem směrem na sever, mezi vzrostlé stromy, parky a dětská hřiště.

S bytem se prodává i sklep. Garáž není k dispozici, zaparkujete však pohodlně hned za domem. Co se týče dostupnosti MHD, nejblíže je zastávka busu č.175 - Štěchovická, za 25 minut jste na Florenci. Dvě stanice metra, Strašnická a Skalka, jsou cca 1 km odsud. Na nákupy je ideální Billa hned za rohem, do Alberta je to o kus dále. Školka, škola, lékaři, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, dětská hřiště, dopravní hřiště, venkovní posilovna i oblíbený park Gutovka - to vše je v dosahu.

Jak je patrné, výborná lokalita tohoto bydlení je jeho základním benefitem. Velikou příležitostí je zároveň možnost rekonstrukce bytu podle Vašich představ. Jsem přesvědčena o tom, že zde najdete klidný a bezvadný domov pro Vaši rodinu, stejně jako byl byt domovem pro stávající majitele, kterým se zde krásně bydlelo téměř 50 let!

Těším se na Váš projevený zájem o tento byt. Vaši pozornost si zcela jistě zaslouží!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky