Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 80 m2 Oblá, Brno Nový Lískovec

Prodej bytu 3+1 80 m2 Oblá, Brno Nový Lískovec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte klidné bydlení pro svou rodinu či byt na investici? Chcete mít vše na dosah a zároveň si odběhnout během chvilky do přírody? Potom uvítáte tuto nabídku bytu v žádané lokalitě Nový Lískovec.
Nabízíme k prodeji světlý bezbariérový byt 3+1 v DV na ulici Oblá, Brno – Nový Lískovec. Po doplacení anuity cca 30 000 Kč lze byt převést do OV, NEPLATÍTE DAŇ Z NABYTÍ a koupi lze financovat hypotečním úvěrem! K bytu je možné přikoupit vlastní garáž vzdálenou 4 min chůze.
Byt s lodžií o celkové ploše 80 m2 se nachází ve 2. NP panelového domu a nabízí krásný výhled do zeleně.
Interiér bytu je po částečné rekonstrukci z r. 2009 (plovoucí podlahy, dlažba, kuchyňská linka, elektřina v kuchyni v mědi). V bytě zůstává kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (sklokeramická varná deska a trouba), vestavěné skříně na míru v chodbě a ložnici, které Vám poskytnou dostatek úložného prostoru. Uvolnění dle domluvy. K bytu náleží sklepní kóje v přízemí a na patře můžete využít i praktickou kolárnu.
Jedná se o klidnou lokalitu s perfektní dostupností do centra (26, 37, 50), D1 i přírody. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (dětská hřiště, MŠ, ZŠ, VŠ, Albert, lékaři, pošta, obchodní centrum Campus Square 20 min chůze).
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky