Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 80 m2 Malé Svatoňovice

Prodej bytu 3+1 80 m2 Malé Svatoňovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Láká Vás hezký prostorný byt (80m2) se samostatným vchodem a krbovými kamny? Zastřešený samostatný vchod se zádveřím a dřevěným schodištěm navozuje dojem bydlení jako v rodinném domě včetně funkčních krbových kamen v prostorném obývacím pokoji s pěkným výhledem do zeleně a na okolní krajinu. Dřevo do krbu na Vás čeká ve sklepě.

Dům se 4 bytovými jednotkami je umístěn na klidném místě v malebném městečku Malé Svatoňovice s bohatou kulturní a sportovní tradici . Je to rovněž místo rodiště spisovatele Karla Čapka.

Celková plocha bytu i se sklepy je 105 m2. Je možné využít i půdní prostory. Byt je připraven k nastěhování.

Větší rohová kuchyň je vybavena úschovní komoru s okénkem. Podlahy jsou dřevěné. WC s okénkem je oddělené od koupelny se sprchovým koutem a prostorem pro pračku. Topení je zajištováno ústředním rozvodem od plynového kotle situovaným v technické místnosti. Ve všech místnostech jsou novější topná tělesa. PENB není vyhotovený, proto dle zákona uvádíme energetickou náročnost G.

V místě je veškerá obslužnost obchody, pošta, škola, školka, tenisové kurty, lékaři, restaurace, koupaliště a známé Jestřebí hory s rozhlednou Žaltman. Dostupné jsou i pracovní příležitosti. Místo si oblíbí především milovníci turistiky, naučných stezek, cyklo – běžeckých či lyžařských tras.
Financování Vám zařídíme za nadstandardních podmínek u nadnárodní společnosti Fincentrum & Swiss Life Select. Stačí se jen rozhodnout. Na prohlídku s Vámi se těší Ivan Junek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky