Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 80 m2 Černokostelecká, Praha

Prodej bytu 3+1 80 m2 Černokostelecká, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte nové bydlení pro svou rodinu? Nebo snad máte investiční záměr? Pokud ano, je tento prostorný a světlý byt 3+1 se dvěma balkony a výbornou dostupností na metro přesně tím, co potřebujete.
Byt je zcela vyklizen a připraven k rekonstrukci podle Vašich představ.
Jsou zde výborné dispozice zahrnující vstupní chodbu s komorou/šatnou a s místem pro objemnou vestavnou skříň, obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň se spíží, koupelnu a samostatnou toaletu.

Okna obýváku a jedné z ložnic směřují na jih do velmi klidné ulice za dům, kde je oplocená zahrada se vzrostlými stromy. Je společná pro všechny čtyři vchody celého domu, tudíž dostatečně veliká pro vydovádění Vašich dětí i pro klidný odpočinek za slunných dní na lavičce s knihou. Okna kuchyně a druhého pokoje směřují na sever a od ulice jsou odděleny širokým pásem pro chodce, taktéž se vzrostlými stromy.

V celém bytě jsou nová plastová okna a dva balkony: větší u obýváku a menší u kuchyně. Na podlahách v pokojích jsou parkety, ohřev vody zajišťuje karma a byt je vytápěn ústředním topením. Vstup do domu i do zahrady je řešen čipovým systémem. K bytu náleží vlastní sklep a možnost využívat společnou kočárkárnu.
Mezi fotografie jsem přiložila vizualizace s nápadem, jak by zrekonstruované prostory mohly vypadat.
V domě je fungující SVJ, které se o dům řádně stará.

Byt se nachází ve 2. patře bytového domu v žádané lokalitě Prahy 10 – Strašnice, ve čtvrti s perfektní občanskou vybaveností. V docházkové vzdálenosti jsou mnohé nákupní příležitosti, školy, poliklinika, pošta, kavárny a restaurace. Na metro se svezete tramvají za 5 minut.
Ráda Vám byt představím osobně na prohlídce. Vaše realitní makléřka Zdeňka Janočková

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky