Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 79 m2 Luďka Matury, Pardubice

Prodej bytu 3+1 79 m2 Luďka Matury, Pardubice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte byt v jedné z nejžádanějších lokalit Pardubic, nedaleko do centra města, v městské čtvrti plné zeleně a dětských hřišť, sportovišť? Nabízíme Vám právě takový, a to o dispozici 3+1, užitné ploše 79 m², v ulici Luďka Matury. Bytová jednotka je umístěna ve 3. NP zděného bytového domu, která je po kompletní rozsáhlé rekonstrukci. Rekonstrukce proběhla v roce 2015. Nová plastová okna, keramický obklad, elektřina v mědi, nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči. K bytu náleží 1 sklepní koje, komora na společné chodbě vedle bytové jednotky. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí (OÚ, MŠ, ZŠ, obchod...). Velmi nízké měsíční náklady.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než- li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléře Petra Kubíčka, který se bude těšit na společnou prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky