Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 79 m2 Borského, Praha Hlubočepy

Prodej bytu 3+1 79 m2 Borského, Praha Hlubočepy

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

REZERVOVÁNO, PROSÍM NEVOLAT.

Barrandov vždy patřil k těm nejpříjemnějším místům pro život v Praze a tento byt se nachází přímo v jeho srdci. Prostorný byt 3+1 o podlahové ploše 78,57m2 + 5,1m2 lodžie v prvním mezipatře prošel v letošním roce částečnou rekonstrukcí. Byt má zcela nové jádro, včetně rozvodů vody, odpadů i elektřiny, podlahy a kuchyň, většinu povrchových prvků.

Vzhledem ke své poloze i velikosti je byt ideální pro rodinu s dětmi. V jeho dispozici je prostorný obývací pokoj (18,71m2) průchozí do moderně zařízené kuchyně (7,99m2) s veškerými spotřebiči (myčka, indukční varná plotna, digestoř svedená do větrací šachty). Skrz obývací pokoj je přístupná také lodžie orientovaná jihovýchodním směrem na klidné parkoviště, stíněné vzrostlými stromy. Dvě samostatné ložnice 16,2m2 a 12m2 jsou umístěny do klidové části bytu.

Dům prošel v nedávných letech rekonstrukcí, na jaro 2018 je plánováno zateplení, které pomůže snížit už tak nízké poplatky za provoz bytu (4.978,- Kč).

Okolí poskytuje veškerý komfort barrandovského sídliště, zejména obchody (Billa bezprostředně u domu), stejně jako pošta, mateřská i základní škola, několik restaurací, bank, hřišť, výborné spojení do centra tramvají i autobusem. Ze severní strany je Barrandov lemován Prokopským údolím, z jižní strany Homolkou a Radotínsko-Chuchelským hájem. Příležitostí na relaxaci a sport je dostatek jak v přírodě, tak v místních sportovništích a zábavních centrech. Velkou devizou je bezplatné parkoviště bezprostředně umístěné u domu, které má dostatečné kapacity na pokrytí potřeb jeho obyvatel.

Na byt lze bez obtíží čerpat hypotéční úvěr, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Neváhejte si sjednat prohlídku ještě před Vánočními svátky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky