Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 78 m2 Pod Koníčky, Klatovy

Prodej bytu 3+1 78 m2 Pod Koníčky, Klatovy

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ve výhradním zastoupení nabízíme byt 3+1 po kompletní rekonstrukci, nacházející se v blízkosti centra Klatov.

Byt se skládá z chodby, která nabízí možnost úložného prostoru, ze které je vchod do ložnice. Ta je orientována na západ a disponuje velkou skříňí na oblečení. Přes posuvné dveře vstoupíte do moderní koupelny s vanou a toaletou. Z chodby poté dojdete do nové rohové kuchyně s americkou ledničkou. Další místností je rozměrný dětský pokoj, který je vybaven dvěma skříněmi. Vedle pak objevíme útulný obývací pokoj s rohovou pohovkou a jídelním stolem.

Současná majitelka přenechá byt i s kompletním vybavením, takže veškerá elektronika (lednička, pračka, sušička, trouba i skříně) jsou součástí prodeje. Největší výhodou bytu jsou ale zajisté nízké provozní náklady. Nové zálohy na elektřinu byly jen 1.000Kč,-.

Nemovitost se nachází ve 4. patře panelového domu, do kterého se dá ale jednoduše dojet výtahem. K bytu také náleží vlastní sklepní kóje a společné prostory jako je kočárkárna a sušárna.

S financováním Vám rádi pomůžeme. Budu se na Vás těšit na osobní prohlídce. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky