Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 78 m2 Hodonínská, Plzeň

Prodej bytu 3+1 78 m2 Hodonínská, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji byt 3+1 72 m² s lodží 4,3 m2 a sklepní kójí 4 m2 - kompletně vybaven - po velmi pečlivém majiteli - ulice Hodonínská 33, Plzeň - Vinice, v dobře udržovaném domě, v bezprostřední blízkosti Sylvánského vrchu.
Byt prošel před 5 lety rozsáhlou rekonstrukcí - elektřina, rozvody vody + odpady, kompletní jádro bytu, nadstandardně zhotovená kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči.
Byt se nachází v 8.NP, bezbariérového domu s perfektním výhledem na Sylvánský vrch - dům po rekonstrukci a zateplení střechy. K bytu náleží prostorná lodžie a sklepní kóje. Byt má bezpečnostní vchodové dveře. V domě udělán nový výtah, je připravena rekonstrukce vnitřních prostor, fasáda zatím nezateplena - i tak nízké náklady na otop. Okna jsou plastová, rozvody nové. V objektu prostorná místnost na kola nebo kočárky, sušárna, společenská místnost. Internetové připojení od PilsFree za 300,-Kč/měsíc. Parkování u objektu v dostatečné kapacitě.
Byt má díky svojí pozici nízké náklady na vytápění (cca 615,- Kč/m), platba do fondu oprav cca 1083,- Kč. Fond v dobré finanční kondici. Dům spravuje SBD Škodovák.
Teplá-studená voda dálkově, vytápění objektu též dálkové. Za objektem 7.ZŠ/MŠ. 100 metrů od objektu zastávka MHD, nákupní středisko Albert.
Při zvýšeném počtu zájemců rozhoduje prodávající dle učiněných finančních nabídek.
S financováním Vám bude pomáhat náš hypotéční specialista.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky