Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 77 m2 Suchý vršek, Praha Stodůlky

Prodej bytu 3+1 77 m2 Suchý vršek, Praha Stodůlky

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

REZERVOVÁNO, PROSÍM NEVOLAT.

Rodina, pohodové bydlení, krásné místo pro děti. To jsou první věci, které vás napadnou u tohoto bytu. Přijďte se podívat do bytu v družstevním vlastnictví 3+1 o velikosti 70m2 s lodžií 7m2 a sklepní kójí na Suchém vršku. Byt je kompletně a vkusně zrekonstruovaný, částečně bezprostředně před prodejem (kuchyňská linka, podlahy, dveře), částečně před několika lety (jádro, okna, lodžie, rozvody).

Obývací pokoj a kuchyň je orientovaný na jih a je z něj přístup na lodžii. Slunce je tedy dopřáno celý den. Naopak dětský pokoj a ložnice mají okna na sever, je v nich tedy příjemně i v létě. Dispozice bytu parádně odděluje noční a denní část a zároveň umožňuje zajímavé dispoziční úpravy. V koupelně se nachází sedací vana a přípoj na pračku, toaleta samostatná. V předsíni je úložný prostor - komora, další se nachází v suterénu, kde je uzamykatelná sklepní kóje.

Celý dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí spočívající zejména v zateplení fasády, proběhla kompletní výměna oken za plastová a rozvody sítí. Ve fondu oprav je naspořeno, na domě neváznou dluhy.

Okolí je jak dělané pro rodinný život. Přímo před domem je dětské hřiště, nedaleko základní škola i gymnázium, v okolí obchody i úřady. Metro Hůrka je cca 300m.

Financování hypotékou je možné pouze v případě zástavy jiné nemovitosti. Převod do OV bude předmětem jednání na družstvu teprve v budoucích letech. Anuita kompletně splacená.

Zvu vás na prohlídku. Makléř Martin Lípa

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky