Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 77 m2 Na Kopečku, Bruntál

Prodej bytu 3+1 77 m2 Na Kopečku, Bruntál

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V Bruntále Na Kopečku, v krásně zrekonstruovaném bytě 3+1, se budete cítit velmi dobře. Možná je to tím, že majitelé se při jeho renovaci řídili zásadami Feng-šuej. Zcela určitě pak k příjemné atmosféře přispívá také kvalitní provedení a velmi dobrý stav bytu. V neposlední řadě celkovou atmosféru podtrhuje i zasklená lodžie, kterou je možné pohodlně užívat i v chladnějším období.

Praktickým řešením jsou zasunovací dveře do kuchyně, koupelny a v předsíni, díky čemu je ušetřeno dost prostoru. Stejně tak mile překvapí i vestavěná komora a skříň v jedné z chodeb bytu. Při rekonstrukci si majitelé propojili koupelnu s toaletou. Takto se sem pohodlně vejde pračka i samostatná sušička, aniž by koupelna utrpěla na prostornosti a vzdušnosti.

Pravdou je, že byt působí velmi příjemně a není divu, že se některým členům domácnosti ani moc nechce do nového domu, který na ně už čeká. Možná tuší, že budou rádi vzpomínat na pohodlí a klid v krásném bytě Na Kopečku.

Pokud vás láká atmosféra tohoto energeticky vyladěného bytu, ráda vás přivítám na osobní prohlídce. Majitelé si vyhrazují právo prodat byt nejvyšší nabídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky