Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 77 m2 Havanská, Tábor

Prodej bytu 3+1 77 m2 Havanská, Tábor

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Vlastní bydlení nebo investice, historie města, Lužnice …

Vítám Vás u nabídky hezky situovaného bytu s dispozicí, která Vás, pevně věřím, zaujme.

Komfortní byt s balkonem po celkové rekonstrukci. Interiér působí kompaktně a vnitřně přináší pocit příjemné atmosféry, čemuž přispívají pěkné, světlé místnosti. Dispozice je řešená velice důmyslně a prakticky, velkou výhodou jsou neprůchozí pokoje. Místnosti jsou prostorné a umořují pohodlné soužití všech členů rodiny, a přitom si každý najde svůj koutek pro soukromé chvíle. Také je zde dostatek místa i pro uložení věcí. Mile Vás překvapí jídelní prostor, který je oddělený od kuchyně, a tedy si v příjemném prostředí vychutnáte své oblíbené jídlo. Potěšila by Vás domácí kancelář nebo třeba místo pro jógu? I tuto možnost byt nabízí.

Bytový dům se nachází v klidné lokalitě s parkovou úpravou a s dostatkem zeleně, s dobrými podmínkami pro parkování. Zastávka MHD je do 5 minut. Město Tábor s bohatou historií a též oblíbené mezi vodáky, lokalita s cyklostezkou a možností procházek podél Lužnice, dobrá občanská vybavenost, nově zrekonstruovaný byt s balkonem – to vše si zcela jistě zaslouží Vaši pozornost, pokud sháníte nové bydlení nebo byt na investici.

S milým :-) se těšíme na Váš zájem

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky