Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 76 m2 Rýchorské sídliště, Svoboda nad Úpou

Prodej bytu 3+1 76 m2 Rýchorské sídliště, Svoboda nad Úpou

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Milujete české hory? Vyznáváte aktivní životní styl a chcete trávit s rodinou a přáteli co nejvíce času na čerstvém vzduchu? Anebo prostě jen chcete bydlet ve Svobodě? Pak je tato výjimečná nabídka právě pro Vás.

Jedinečná lokalita, která nabízí skutečně nepřeberné možnosti ve všech ročních obdobích. Do lyžařských areálů Černá hora, Pec pod Sněžkou, Velká Úpa a Černý Důl Vás pohodlně doveze skibus a Vaše auto může zůstat bezpečně zaparkované před domem. Přímo ve Svobodě nad Úpou si pak vychutnejte kouzlo večerního lyžování, zatímco zbytek rodiny již v pohodlí Vašeho druhého domova odpočívá a vstřebává zážitky z prožitého dne.
Ať již vystoupáte na Sněžku nebo se vydáte na procházku po kolonádě v Jánských Lázních či v historickém Trutnově, jistě pak oceníte dokonalou relaxaci v aquacentru a wellness právě v nedalekých Jánských Lázních.

Útulný byt nabízí vše potřebné k okamžitému bydlení či rekreaci a bude k dispozici částečně vybavený. Celý den je hezky prosvětlený, orientace oken je na východ i západ. Pro uložení Vašeho sezónního vybavení poslouží sklepní kóje a společná kočárkárna v domě. Dům je pečlivě udržovaný, revitalizovaný, s novým výtahem, okny, stoupačkami, střechou a zateplením fasády. Do Svobody nad Úpou za Vámi mohou přátelé a rodina pohodlně dojet vlakem i autobusem. Město disponuje veškerou občanskou vybaveností: školy, lékaři, obchody, nádraží, restaurace atp.

Neváhejte a rezervujte si prohlídku. Ráda Vám odpovím na Vaše dotazy.
Jednotku v osobním vlastnictví lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme a vyřídíme za těch nejlepších podmínek na trhu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky