Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 76 m2, Hodice

Prodej bytu 3+1 76 m2, Hodice

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Byt s přidanou hodnotou v podobě garáže se zahradou je to, co Vám mohu dnes nabídnout. Dům, ve kterém se byt nachází, stojí v obci Hodice, v části, kde již mnoho aut neprojíždí a budete si tedy užívat dostatečného klidu. Díky rozsáhlému dvoru a zahradě s garáží, budete mít ubytování i pro svého motorového člena rodiny a to i s dílnou a dalším zázemím například pro uskladnění zeleniny, případně i možnosti chovu drobného zvířectva.
Přejděme ale k bytu. Byt je v osobním vlastnictví v domě o dvou vchodech s dalšími sedmi byty. Nachází se v druhém nadzemním podlaží. Má již vyměněná okna s orientací na jih do zahrad za domem a na sever s výhledem na obec. Byt je hned k nastěhování, případně s drobnou rekonstrukcí. K bytu patří prostorná část půdních prostor a tři sklepy, kdy v jedním z nich je kotel na tuhá paliva, který se stará o vytápění bytu. Možností je i úprava na vytápění plynem, který je do domu přivedený.
Jste již zvědavý, jak asi může Váš nový domov vypadat? Už nyní se na jeho prohlídku s Vámi těším.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky