Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 75 m2 SPC B, Krnov Pod Cvilínem

Prodej bytu 3+1 75 m2 SPC B, Krnov Pod Cvilínem

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte byt pro vlastní bydlení nebo jako investiční příležitost? Tak právě na Vás čeká tento byt, který se nachází v pátém patře panelového domu na ulici SPC v Krnově.
Technický stav bytu je původní, takže z pohledu současných nároků je nutná jeho rekonstrukce. Nový majitel si tak může vytvořit bydlení zcela podle svých představ. Velice vhodná je dispozice bytu, kdy z předsíně je samostatný vstup do všech místností.
Byt je velmi slunný a to z toho důvodu, že je situován na jihovýchodní stranu. Velkým plusem je i prostorná lodžie o rozloze 7m2.
Nabízíme možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléřky Lucie Klečkové

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky